Havregrøt med Chia og Blåbær

Denne frokosten kan gjerne blandes sammen kvelden i forveien, og varmes opp - eller spises kald- på morgenen. Det finnes uendelig mange kombinasjoner av ingredienser, toppinger og smakstilsetninger, men vår favoritt er en enkel havregrynsgrøt med chiafrø og kokosmelk, toppet med blåbær, gresskarkjerner og selvsagt Kjartans Honning. 

Ingredienser (1 porsjon)
4 spiseskjeer økologiske havregryn
2 spiseskjeer chiafrø
1,5 dl vann
1 dl kokosmelk
Topping:
en neve blåbær
noen gresskarfrø
Kjartans Honning, smak deg frem

Metode:
Bland alle ingrediensene sammen i et glass med lokk eller en tupperware. Om du synes grøten er for tykk om morgenen, kan du røre inn litt ekstra vann eller kokosmelk (eller en kombinasjon). Denne kan spises enten rett fra beholderen, eller i en bolle, men glem for all del ikke toppingen!