KJARTANS
Skogsplantehonning

Kjartans Skogshonning er råhonning (ikke varmebehandlet) av nektar samlet fra ulike skogsplanter i Østfold og omegn. Honningen er skånsomt slynget og tappet slik at alle enzymer, sporstoffer, mineraler og vitaminer er bevart. Skogshonningen har en middels markant smak.

Kjartans Skogshonning smaker deilig smurt rett på ristet eller ferskt brød, med en kopp te eller et glass iskald melk til. Den passer også godt i te, marinader og til baking. Skogsplantehonningen anbefales også til behandling av sår, munnsår og hudproblemer. Den er magisk antibakteriell da den dreper MRSA-virus, antibiotikaresistente stafelokokkbakterier - les mer om dette i forskningsrapporten (under 'forskning'). 

 

KJARTANS
Lynghonning

Kjartans Lynghonning er råhonning laget av næringsrik nektar samlet fra røsslyng i Trysil og Telemark. Honningen er skånsomt slynget og tappet slik at alle enzymer, sporstoffer, mineraler og vitaminer er bevart.

Kjartans Lynghonning har den kraftigste smaken av våre tre honninger, og smaker deilig smurt rett på ristet eller ferskt brød, med en kopp te eller et glass iskald melk til. Den passer godt i brød, honningkaker, marinader og kraftige vinaigrettedressinger. Lynghonningen har en lav GI og er derfor gunstig som søtning for personer med diabetes.  Denne honningen anbefales også til behandling av sår, munnsår og hudproblemer. Den er magisk antibakteriell da den dreper MRSA-virus, antibiotikaresistente stafelokokkbakterier - les mer om dette i forskningsrapporten (under 'forskning'). 

bringebærhonning til brødmat.jpg

KJARTANS
Bringebærhonning

Kjartans Bringebærhonning er råhonning laget av nektar samlet fra villbringebærplanter i Østfold og omegn. Honningen er skånsomt slynget og tappet slik at alle enzymer, sporstoffer, mineraler og vitaminer er bevart.

Bringebærhonningen er den mildeste av våre tre varianter. Kjartans Bringebærhonning smaker deilig smurt rett på ristet eller ferskt brød, med en kopp te eller et glass iskald melk til. Den passer spesielt godt i te og til oster, f.eks blåskimmelost, brie og andre myke oster.