KJARTANS
Villbringebærhonning

Kjartans Villbringebærhonning er råhonning (ikke utsatt for varmebehandling over 45 grader) laget av nektar samlet fra norske villbringebærplanter. Honningen er skånsomt slynget og tappet slik at alle enzymer, sporstoffer, mineraler og vitaminer er bevart. 

Villbringebærhonningen er den mildeste av våre tre varianter. Kjartans Villbringebærhonning smaker deilig smurt rett på ristet eller ferskt brød, med en kopp te eller et glass iskald melk til. Den passer spesielt godt i te og til oster, f.eks blåskimmelost, brie og andre myke oster.

KJARTANS
Røsslynghonning

Kjartans Røsslynghonning er råhonning (ikke utsatt for varmebehandling over 42 grader) laget av næringsrik nektar samlet fra norsk røsslyng. Honningen er skånsomt slynget og tappet slik at alle enzymer, sporstoffer, mineraler og vitaminer er bevart. 

Kjartans Røsslynghonning har den kraftigste smaken av våre tre honninger, og smaker deilig smurt rett på ristet eller ferskt brød, med en kopp te eller et glass iskald melk til.  Den passer godt i brød, honningkaker, marinader og kraftige vinaigrette-dressinger. Røsslynghonningen har en lav GI og er derfor gunstig som søtning for personer med diabetes.  Denne honningen anbefales også til behandling av sår, munnsår og hudproblemer. Den er magisk antibakteriell da den dreper MRSA-virus, antibiotikaresistente stafelokokkbakterier - les mer om dette i forskningsrapporten (under 'forskning'). 

KJARTANS
Skogsplantehonning

Kjartans Skogsplantehonning råhonning (ikke utsatt for varmebehandling over 45 grader) laget av næringsrik nektar fra norsk skogsplanteflora. Honningen er skånsomt slynget og tappet slik at alle enzymer, sporstoffer, mineraler og vitaminer er bevart.

Skogsplantehonningen har en middels markant smak. 
Kjartans Skogsplantehonning smaker deilig smurt rett på ristet eller ferskt brød, med en kopp te eller et glass iskald melk til. Den passer også godt i te, marinader og til baking. Skogsplantehonningen anbefales også til behandling av sår, munnsår og hudproblemer. Den er magisk antibakteriell da den dreper MRSA-virus, antibiotikaresistente stafelokokkbakterier - les mer om dette i forskningsrapporten (under 'forskning').